“Moltes Llums” tercer disc d’estudi dels valencians Pellikana

“Moltes Llums” (Mésdemil, 2016) és el nou treball discogràfic de Pellikana un disc on els de Castalla han anat més enllà, sense perdre de vista les seves arrels ens presenten un disc potent, fresc i madur. La producció ha anat a càrrec de David Rosell obtenint un treball amb un gran salt qualitatiu respecte els anteriors. El disc ha comptat amb nombroses col·laboracions.

“Moltes Llums” és un disc format per 9 cançons on hi trobem l’empremta de músics com Èric Vergés i Roser Cruells d’Els Catarres, Gabri cantant gallec de Dakidarria (veu a “Ella”), Mireia Vives (veu a “Al poble de les rondalles”), David Rosell (guitarra i veu a “Moltes llums”), Miguel Esteve (trombó a “Prim i estirat”) i Flora Sempere d’El Diluvi (veu a “Prim i estirat).

Pellikana_Moltes-Llums_Portada

Pellikana / Moltes Llums
Mésdemil, 2016

  1. Allò que sóc
  2. No estàs sol
  3. Al poble de les rondalles
  4. Moltes llums
  5. T’he buscat
  6. Ella
  7. M il i una nits
  8. Pintar la vida
  9. Prim i estirat

Pellikana – Pintar la vida

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.