GeneralMúsica del País ValenciàNOTÍCIES

ATLÀNTIC PUBLICA ‘DESNIVELL POSITIU’, EL SEU TERCER DISC

La banda valenciana Atlàntic publica el seu tercer àlbum anomenat ‘Desnivell Positiu’, el qual veu la llum avui 6 de febrer. Després d’avançar-nos tres singles, aquest disc arriba amb l’esperança de captivar els oients amb la seva inconfusible fusió de pop i amb una important dosi d’electricitat i maduresa.

Thomas Mantovani, María López i Josep Bartual formen Atlàntic.

Foto: Carlos Bartual

Amb ‘Desnivell Positiu’, la banda emergeix de la seva pròpia evolució creativa, mostrant una maduresa musical. Aquest àlbum és una continuació del seu aclamat ‘Volem els ponts’, que els va valer el reconeixement com a “Millor disc pop” als Premis Ovidi de 2020.

El disc, format per onze cançons, ofereix una amalgama de melodies irresistibles i lletres que ressonaran en l’ànima dels oients.

‘Desnivell Positiu’ està disponible en diversos formats, incloent-hi el vinil i descàrrega digital, així com a través de les plataformes de streaming més populars, assegurant que els fans puguin gaudir de la seva música preferida de la manera que prefereixin.

Per als seguidors fidels i els amants de la música en general, la banda presenta ‘Desnivell Positiu’ en directe al Loco Club València el pròxim 15 de febrer.

FONT: ATLÀNTIC