GeneralSENZILLS

TRAMMA PUBLICA “TORNAR-HO A INTENTAR” EL SEU NOU SENZILL

L’artista gironina TRAMMA s’estrena aquest 2024 amb el seu nou single “Tornar-ho a intentar”. Una cançó d’amor que barreja estils electrònics com el disco, el techno-pop i el dance.

TRAMMA és el nom artístic de Marta Romeu, una jove artista de l’escena emergent de Girona que des de petita ha fet classes de piano i ballet. Amb els anys també autodidàcticament s’ha anat formant en guitarra i cant per després començar a compondre les seves cançons.

Amb el seu primer treball “Voldria dir-te” ja va poder actuar en diferents escenaris com Festival Strenes, Antiga Fàbrica Estrella Damm, Sala Mirona, Festival Ítaca i  fins i tot ha pogut participar en La Marató de TV3 de 2022. TRAMMA destaca per la seva energia, polivalència vocal i capacitat d’adaptació.

Ara, l’artista torna amb més ganes que mai per presentar el nou projecte. Aquest 2024 arrenca amb un nou avançament del disc, “Tornar-ho a intentar” (Música Global, 2024), un tema de pop electrònic fresc a l’estil club que està tan de moda i que demostra la versatilitat de l’artista.

TRAMMA

Senzill: TORNAR-HO A INTENTAR

  • Discogràfica: Música Global
  • Any: 2024
  • Data de publicació: 24-01-2024

FONT: MÚSICA GLOBAL DISCOGRÀFICA