Arriba el llibre de `L’endemà´, la pel∙lícula d’Isona Passola

3DLendema

Quin país construirem l’endemà de la independència? Les paraules d’Isona Passola i les de gairebé 50 professionals destacats de tots els àmbits, catalans i internacionals, dibuixen amb entusiasme les possibilitats d’un somni comú: la independència.

  • Les entrevistes ampliades per aprofundir en els temes clau de la pel·lícula.
  • Inclou un plec de fotos a tot color amb el making of del rodatge.
  • Amb la llista dels més dels 8.000 mecenes.

Una emocionant reflexió col·lectiva, fruit d’un moment històric inoblidable, portada a la pantalla gràcies a l’aportació de més de 8.000 persones i ara, també, convertida en un llibre que conté textos inèdits de l’autora sobre aquesta campanya de finançament única i sobre aquest rodatge tan especial, sempre guiat per la passió intel·lectual i vital; material gràfic mai vist i fotografies del making-of; les declaracions in extenso dels protagonistes i la llista de tots els mecenes que han fet possible L’Endemà.

La pel·lícula de L’Endemà parteix de la premissa que, per a la majoria de catalans s’ha acabat l’etapa de defensar-se i ha començat l’etapa de construir. I d’aquí la fàbrica, escenari de les nostres entrevistes als constructors de la nova societat. Isona Passola

Isona Passola és productora de cinema a Massa d’Or Produccions,empresa que va crear l’any 1992.Des del 2013, és presidenta de l’Acadèmia de Cinema Català, membre del CONCA (Consell Nacional de la Cultura i les Arts) i professora de la Facultat de Ciències
de la Comunicació Blanquerna ‐ Ramon Llull.

Filla de l’activista catalanista Ermengol Passola, el 2009 va estrenar la seva primera pel∙lícula, el documental `Cataluña ‐ Espanya´, que va tenir una gran acollida de la societat catalana. Va produir la pel·lícula `Pa Negre´(2010), guanyadora de nou Premis Goya i tretze Premis Gaudí, entre altres reconeixements. Té el Premi d’Honor Lluís Carulla (2011) i la creu de Sant Jordi (2012).

Fitxa:
 Autora: Isona Passola
 Títol: L’endemà
 Editorial: Ara Llibres
 Pàgines: 300
 Tapa: Rústega amb solapes
 ISBN: 978-84-16154-08-1