Arriba ‘Aham Sigah’, el nou disc de Doctor Prats

“Aham Sigah” és el nou disc de Doctor Prats que a partir del proper 22 d´Abril es podrà trobar a totes les botigues. La banda amb un any d’existència i amb 50 concerts al darrera i molts seguidors a les xarxes social, presenten un segon disc amb a noves sonoritats, experimentant amb la música electrònica com el dubstep o l´electroswing, mesclat amb ritmes acústics com la cumbia, reggae o el pop.

Produït pel propi grup i per David Rosell a l’estudi Can Pardaler, compta amb uns col·laboradors de luxe com Adrià Salas de La Pegatina, Pirat’s Sound Sistema, Arecio Smith dels AssTrio, Joan Palà o Biel Ballester entre d´altres.

El concert de presentació oficial serà el proper 14 de Maig a la sala Bikini de Barcelona.

El primer avançament del disc és de la cançó Ara!, que va arribar en forma de videoclip i ja compta amb més de 21.000 reproduccions en menys de dues setmanes.

Doctor-Prats_Aham-Sigah_Portada

Doctor Prats / Aham Sigah

Cançó: Ara!
Any: 2016
Discogràfica: Música Global

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.