GeneralMúsica del País Valencià

Primeres dates de l’última gira d’Aspencat

15874866_1301723793217754_16087918368599435_o
Aspencat ha publicat les primeres dates de la gira 2017, La història és nostra. Quan finalitze es retiraran indefinidament dels escenaris.
 
Una de les notícies dels últims dies ha sigut l’anunci d’Aspencat de retirar-se indefinidament dels escenaris quan finalitze la gira 2017. El grup ho va anunciar el passat dijous per les xarxes socials amb un comunicat que reproduim a continuació:

Gira 2017: “LA HISTÒRIA ÉS NOSTRA”

Allende va deixar dit en el seu últim discurs, abans de ser assassinat: “La historia es nuestra y la hacen los pueblos”. La fan cada dia, en cada racó del món, aquelles i aquells que lluiten amb dignitat contra qualsevol injustícia per insignificant que puga semblar des de la distància.

Al final d’questa gira 2017 ens acomiadarem dels escenaris per un període indefinit. Farem una parada que no sabem quant durarà i per això volem escriure aquest últim relat amb vosaltres, recordar cada plaça i cada carreró que hem il·luminat junts, amb cançons i mirades de complicitat durant tots aquests anys de lluita i amor incondicional cap a la música, la nostra arma. Agafar-vos de la mà i gaudir de cada segon d’aquest any com si fora l’últim al vostre costat! Gràcies per ser-hi sempre!

Perquè la èpica en lletres daurades als llibres d’història no és la nostra èpica, a nosaltres ens agrada veure-la escrita a les parets dels barris i dels pobles, als indrets oblidats del món, al costat dels “nadie”, ja siga a Cochabamba, a Rojava o a València.

Perquè aquest sistema cruel i insaciable és global, cal combatre´l des de la solidaritat més Internacionalista, colze a colze, ací i ara! Per això vos esperem en cada concert que farem aquest 2017, per fer-ne de cadascun d’ells l’última batalla!

Eixa és la història silenciada que volem escriure en MAJÚSCULES aquest 2017! LA VOSTRA, LA DE LES INVISIBLES, LA DELS ANÒNIMS…LA NOSTRA!

El grup ja ha anunciat les primeres dates d’una gira que han anomenat La història és nostra. Les dates i llocs els trobareu al següent enllaç:

L’entrada original la trobareu en aquest enllaç:
http://musicadelpv.blogspot.com.es/2017/01/primeres-dates-de-lultima-gira-daspencat.html?m=1

Comment here