Exclusiva Au va!GeneralVideoclips

Estrenem ‘Superbaby’, primer videoclip del nou disc de Carlitos Miñarro

La cançó “Superbaby” dóna títol al segon disc en solitari del Carlitos Miñarro. El disc va ser publicat al mes de maig de 2016 per Kasba Music.

Carlitos-Miñarro
Carlitos Miñarro – Foto: Kasba Music

Pocs dies després de publicar el disc, ja es trobava a faltar el clip corresponent. Així que ben aviat, al juny, es van posar a treballar.
Al clip “Superbaby” hi trobem una nombrosa colla de nens i nenes amb actitud rockera a la interpretació, va ser enregistrat al parc de Sant Eloi de Tàrrega que els brindà unes localitzacions perfectes.

 Carlitos Miñarro / Superbaby

“SuperBaby” (Kasba Music, 2016) és el nou treball discogràfic de Carlitos Miñarro, aquest arriba un any després de la publicació del seu primer disc en solitari “La vida Crida” (Kasba Music, 2015).

SuperBaby és un disc destinat al públic infantil i, sobretot, als pares, inclou 9 temes que en un principi havien de ser unes cançons d’us familiar i domèstic, doncs la muller del cantant que treballa en l’àmbit de l’educació infantil, va animar al Carlitos i poc a poc van anar construint les maquetes del disc, ella proposava temàtiques i lletres i mentre ell ho anava vestint amb les melodies i donant forma a les cançons.

Comment here