Zel, nou disc d’Obeses

REDACCIÓ | 10/05/2013

D’una orgia desbocada entre el so i la paraula en nasqueren les onze peces que conformen el segon disc del quartet contemporani Obeses. Un enorme i sofisticat treball liricomusical que s’articula sota la voluntat última d’oferir al públic del segle XXI, una música a l’alçada de la seva exigència artística. No parlem d’aire fresc, parlem de vida.
¿És possible escoltar una sardana, una obra simfònica, una fuga coral, rock & roll, una havanera i gypsy jazz en un mateix disc? En efecte, no és possible. I és precisament per això que Obeses ho ha fet: perquè la seva gesta musical es mou en el terreny de possibilitar impossibles. Tot art ja possibilitat perd el valor de l’atractiu creatiu i en definitiva allò que el constitueix -la seva essència- així doncs, només pels camins inescrutables es poden assolir cims inabastats. Obeses camina per aquest senders.
Zel ha estat creat per lluir amb honors el nom amb el qual s’ha batejat. La passió deriva passió i el plaer genera plaer. L’experiència estètica de la seva escolta projecta a l’oient cap al futur de la música contemporània de manera que Obeses inaugura el següent paradigma creatiu, un nou Renaixement. La música es reinterpreta després de Zel. 

Artista: Obeses
Àlbum: Zel
Cançó: Botifarra amb seques

Font del vídeo: Youtube
ZEL es la cançó escollida pel primer videoclip de la banda Viguetana Obeses

Font: Imés Management