‘Zaindu’ és el nou disc de Tremp

Tremp_Zaindu_Portada

‘Zaindu’ (Mésdemil 2016), és el nou treball dels valencians Tremp, el disc ens parla d’un comiat i, tanmateix, d’un no-comiat. Unes mans que se separen però que alhora mai deixen d’estar connectades. Un final que és un principi. Un final que mai serà un adéu. Zaindu és silenci, és color.

Les lletres i les idees originals de les cançons, han estat escrites per Paco Sirerol, cantant i guitarrista de la banda, excepte la cançó “Poeta morta”, que està basada en els escrits de Patricia Heras, i més concretament en el seu poemari, Poeta morta. El so de Zaindu té clares influències britàniques, que aporten un toc de cruesa sonora. Al llarg del disc la música fluctúa per diferents ambients. Hi trobem moments més energètics, tendres o disco, o fins i tot moments més psicodèlics.

El disc compta amb les col·laboracions d’Arnau Castell (Cleptòmans de bancal, Physis), que ha donat dinamisme i precisió a les guitarres de dues cançons (“Tripijoc” i “En els dits del temps”) i de Remei Giner (vocalista de Skalissai i col·laboradora d’Aspencat) veu en “Per tornar a nàixer”, que conté una melodia carregada d’emoció i dolçor.

Zaindu ha estat enregistrat i produït a Atomic Studio amb Mark Dasousa. La masterització és de Catmastering Studio.

El grup ja ha confirmat les següents dates de presentació de Zaindu:

• 1 de juliol presentació oficial a Jesús Pobre (La Marina Alta), amb Mox Nox.

• 2 de juliol a la Fira Internacional del Disc de Dénia (Baelària Port).

• 27 d’agost al Festival Independent de Gata de Gorgos, amb Los Sonidos, Siesta, Da Souza, Mujeres, Juventud Juche, Tigres Lones i Disco las Palmeras.

Font: Mésdemil

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.