XX edició del Concurs de música de Badalona

Oberta les inscripcions a la XX edició del Concurs de música de Badalona.

29425605_1604113269703231_2841459262482284544_n

El concurs és més que una competició, de fet és un projecte sociocultural que té com a objectiu recuperar el valor social i cultural de la música en viu i sobretot donar visibilitat i oportunitat a les bandes emergents. Els músics, a més de poder tocar al teatre davant d’un públic ampli i variat, poden guanyar diferents premis en diners o en actuacions remunerades.

A més, en aquests 20 anys, el concurs s’ha convertit també en una referència cultural important per a la comunitat, sent el tercer any que s’aconsegueix obrir el teatre principal de Badalona, on es celebren les finals amb entrada gratuïta per tothom.

El concurs és obert a bandes de tot Catalunya i les inscripcions estaran obertes fins al 31 de maig. Al juny els jurats comunicaran les bandes finalistes que tocaran al teatre.

Informació: http://concursbdn.cat/?page_id=2

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.