Avui surt a la llum “La nit és nostra”, el treball més madur dels ebrencs Xeic!

Avui divendres 7 d’abril surt a la llum “La nit és nostra” (U98 Music, 2017), el treball més madur dels ebrencs Xeic!, que explora la seva vessant més íntima, introspectiva i sentimental. Sense perdre la seva essència reivindico-festiva ens conviden a viure cada segon intensament, com si fos l’últim.

XEIC! – Foto: Crescenti photography

“La nit és nostra” (U98 Music, 2017) és un crit per la llibertat, un anhel per viure instants màgics amb la lluna, convertida en un metrònom que marca l’impàs dels dies, des del capvespre fins a l’alba.

El treball més madur dels ebrencs XEIC! explora la seva vessant més íntima, introspectiva i sentimental. Sense perdre la seva essència reivindico-festiva ens conviden a viure cada segon intensament, com si fos l’últim.

Des de la primera cançó, a través de noves sonoritats i colors, ens inviten a tancar els ulls, a sentir profundament des de la felicitat i l’amor, a la solitud i la nostàlgia, buscant incessantment els records i moment inoblidables.

Xeic_La-nit-és-nostra_Portada

XEIC! / La nit és nostra
U98 Music, 2017

 1. Tanca els ulls
 2. La nit és nostra
 3. Mil cançons
 4. A la merda
 5. Crida
 6. Cada paraula
 7. Fronteres
 8. Sant Joan
 9. Herbabona
 10. Vaig neixer
 11. Tot s’altera
 12. Caminarem
 13. Iaio
 14. Vici
 15. La lluna

Xeic! – A la merda (Videolyric Oficial)

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.