Xarim Aresté guanya el Premi Altaveu i el Premi Cerverí

Xarim Aresté ha resultat guanyador de dos premis aquest mes de setembre. Per una banda, el dijous 17 de setembre va rebre el Premi Cerverí 2015 a la millor lletra de cançó en llengua catalana, que forma part dels Premis Literaris de Girona, i que és atorgat per la Fundació Prudenci Bertrana i Catalunya Ràdio. El Premi Cerverí li va ser concedit per la seva cançó “A l’Univers li sua”, que pertany al seu darrer disc en solitari, “La Rosada” (Bankrobber, 2015).

Per una altra banda, també va rebre el Premi Altaveu 2015 a Sant Boi de Llobregat en reconeixement a la seva trajectòria artística, tant pels seus recents treballs en solitari, com al capdavant del grup Very Pomelo, o com a guitarrista d’artistes de la talla de Sanjosex, Maika Makovski, Paul Fuster o Gerard Quintana, entre d’altres.

Xarim Areste_La rosada Portada

La gira de presentació de “La Rosada” continua aquest proper trimestre amb noves dates:

25 setembre · L’Hospitalet – Depósito Legal
02 octubre · Sitges – La Cava Club
06 octubre · Barcelona – Almo2bar – Connexions
10 octubre · Les Borges Blanques – Cafè Slàvia
23 octubre · Castelló de la Plana – Fira Trovam
06 novembre · Solsona – Sala Sputnik
07 novembre · Reus – Centre d’Art Cal Massó

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.