‘Where the Sidewalk Ends’ és el nou disc de Pësh

El nou disc de Pësh s’anomena ‘Where the Sidewalk Ends’ (Petits Miracles 2016). Pësh és un projecte de Santi Carcasona, cantant, líder i compositor del grup, abans bateria i percussionista, com per exemple d´Anna Roig, Ivette Nadal, Grease el Musical, Spamalot, co-autor de llibres de mètode d´aprenentatge de bateria anomenats “Funkdamental” i propulsor del DrumCircle.cat, activitats de percussió per empreses i col.lectius.

Pësh és un projecte en anglès on les influències de Tom Waits, Eels i els Beatles és mostren sense cap mena de complexos.

Ara amb ‘Where the Sidewalk Ends’ ens arriba un disc arriscat. Amb un so cru i contundent, on a mida que les escoltes van avançant es multiplica per cent la capacitat d´enamorament amb la seva música.

La presentació en directe serà el proper dia 10 de Febrer Sala Music Hall de Barcelona, a les 21:00 h.

Pësh_Portada

El primer videoclip és de la cançó ‘Little Fish’.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.