‘No vull anar a l’escola’, un llibre per aquest Sant Jordi

L’educació a casa i les escoles alternatives són opcions d’aprenentatge que, malgrat constituir una pràctica consolidada a casa nostra, encara són grans desconegudes.

El llibre ‘No vull anar a l’escola’ ens ofereix una visió fresca i desinhibida d’aquests moviments educatius, a partir d’una redacció original que fuig del model divulgatiu tradicional i busca submergir el lector en un món vivencial ple d’olors, emocions, sensacions i sentiments.

Noescola

Després de la mort de la seva dona i d’un difícil periple personal i professional que el porta d’Amsterdam a la Catalunya Central i dels carrers de la Barcelona bohèmia a la presó d’Eivissa, en Frank ha de fer front a una última prova: el seu fill no vol a anar a l’escola.
Prenent aquesta línia argumental com a base, l’autor ens porta de la mà a un recorregut íntim i proper pel món de l’educació alternativa, oferint-nos una visió propera i càlida de la realitat de les escoles lliures i de l’educació en família actual al nostre país.
Un llibre imprescindible per conèixer de primera mà el dia a dia d’un moviment educatiu cada cop més present i consolidat en la nostra societat.

Manel Moles (Terrassa, 1972) és consultor informàtic i professor de secundària.
Ell i la seva dona (mestre d’educació primària a l’escola Guillem de Balsareny) eduquen els seus tres fills a casa.
Ha escrit diferents articles sobre l’educació a casa i ha participat en xerrades i debats sobre aquest tema.
És membre de la Coordinadora Catalana pel Reconeixement i la Regulació de l’Educació en Família.

Fitxa:
 Títol: No vull anar a l'escola
 Autor: Manel Moles
 Editorial: Editorial Círculo Rojo
 ISBN: 978-84-9030-877-6
 Presentació: Tapa tova
 Pàgines: 241 pàgines
 Web: www.novullanaralescola.com
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.