Altres llengüesDiscogràfiquesDISCOSGeneralIndexats 2017Kasba Music

“Vuelo” carta de presentació del projecte Bolboreta

De la mà de Kasba Music el passat 3 de novembre va sortir al mercat ‘Vuelo’, àlbum de presentació del projecte Bolboreta, nom de la proposta col·lectiva i internacionalista de la cantant Lydia Botana, nascuda en Fonteculler (La Corunya).

L’artista gallega que viu amb mig peu entre la seva terra natal, Galícia, i la seva d’acolliment, les illes Canàries, territori al com està dedicada la cançó que es va publicar com a primer single i videoclip, “Land of alegria”.

A ‘Vuelo’ hi trobem una gran participació d’artistes de mig món, tots ells amics de la cantant, que formen part de formacions de gran renom com ara Calle 13, Ojos de Brujo, La Pegatina, Illya Kuryaki & The Valderramas, Bohemian Betyars, Flavia Coelho o La Troba Kung Fu entre molts altres. Aquest fet, dona com a resultat un disc ple de matisos que ens mostra el viatge real que ha fet l’autora doncs ha visitat estudis de París, Madrid, Biarritz, Barcelona, Cardiff, Buenos Aires o Rabat.

Vuelo (Kasba Music, 2017) és un disc que inclou 14 cançons optimistes i acolorides, festives però molt detallistes que conviden a l’escolta pausada per poder captar els matisos de tots i cadascun dels intèrprets que hi han col·laborat, destacar l’aportació de la mateixa Lydia que al ser multi-instrumentista, en aquest àlbum ha enregistrat acordió, piano, guitarra, ukelele, veu i percussió. El disc en format físic ve presentat amb unes acurades il·lustracions gràfiques que el fan encara més atractiu.

Bolboreta_Vuelo_Portada

Bolboreta – Vuelo

 1. Tu sei un sole
 2. Land of alegría
 3. Sempre escampa
 4. Vuelo
 5. Nómadas
 6. Momentos Malos
 7. No se para
 8. Je vole
 9. Parlare
 10. Galicia en mi corazón
 11. Vuelo (Donde lleve el viento)
 12. Fiesta y revolución
 13. No se para (Acoustic)
 14. Jingle

 

Bolboreta -Land of alegría (Videoclip Oficial)

Comment here