Voler voler és poder

Voler voler és poder
Com entrenar el múscul de la voluntat

« Una guia per aconseguir que les coses funcionin »

Per què ens costa tant complir els bons propòsits? Com funciona la voluntat? Com s’activa i s’entrena aquesta força poderosa? L’excés d’estímuls, la dispersió darrere de tants objectius innecessaris, la incapacitat d’assumir efectes no desitjats no ajuden a gestionar la motivació, l’autodisciplina i el sentit profund de la voluntat.

Perquè les coses funcionin, cal definir un objectiu, traçar una planificació, un grau de compromís, esforç perseverant, la noció d’un propòsit superior i un estat corporal amb un nivell d’energia i de tensió equilibrat. Xavier Guix sap donar-nos les eines per posar fil a l’agulla.

Xavier Guix és psicòleg, especialitzat en Comunicació i Programació Neurolingüística (PNL). En paral·lel a la seva labor terapèutica, imparteix cursos com a professor d’EADA (Escola d’Alta Direcció Empresarial) i de creixement personal. La seva activitat com a divulgador de temes de reflexió psicològica l’ha portat a fer conferències arreu d’Espanya i de l’Amèrica Llatina. Col·labora en diversos mitjans de comunicació, com El País Semanal, el programa L’ofici de viure de Catalunya Ràdio Versió RAC1 o o 8 al dia amb Josep Cuní a 8TV. Ha publicat, entre altres llibres, Amb tu, però sense tu, Pensar no és de franc, El sentit de la vida o la vida sentida i, en aquesta mateixa col·lecció, T’estimo tant!r
Autor: Xavier Guix
Data de publicació: 07/03/2013

Editorial: Pòrtic

Col·lecció: Atrium
Font: