`Viure, morir i nàixer a Gaza´ de David Segarra

gaza

`Viure, morir i nàixer a Gaza´ (Sembra Llibres) és un llibre que recull un centenar de fotografies que ens mostren les meravelles que David Segarra es va trobar enmig de la tragèdia: la capacitat de viure, d’estimar i de resistir malgrat l’horror.

Acompanyant les imatges, les paraules antigues de la Mediterrània: Ausiàs March, Estellés, al-Russafí, Llach, Espriu, Aub, Ibn Arabí, Lorca, Darwix o Kavafis. Veus de les tradicions que ens han forjat com a civilitzacions. Però també pedaços de relats i històries poc conegudes que l’autor va descobrir durant tres mesos de convivència en aquest tros de Palestina. Històries de saviesa i dolor. Històries de paciència i perseverança. Històries de pèrdua i renaixença. Històries de la bellesa oculta de Gaza.

`Viure, morir i nàixer a Gaza´ és un llibre especial amb una edició molt acurada amb tapa dura i gravada, sobrecoberta i 224 pàgines. Per a fer possible aquesta edició de luxe es va realitzar una campanya de micromecentatge a Verkami que va aconseguir sumar l’objectiu fixat en només tres dies i gràcies a l’aportació de 387 persones.

David Segarra (València 1976) és periodista i documentalista. Va ser dissenyador gràfic de moviments socials i marques com Partisano o grups com Obrint Pas. L’any 2000 va ser un dels impulsors del periòdic independent L’Avanç. Sis anys després va partir a Veneçuela on va dirigir i produir una quarantena de reportatges, documentals i videoclips amb Guarataro Films i Causa. El 2010 va ser un dels tripulants de la Flotilla de la Llibertat. Sobre aquesta experiència va realitzar el documental Foc sobre el Màrmara.

Fitxa:
 Títol: Viure, morir i nàixer a Gaza
 Autor: David Segarra
 Col·lecció: Sembra Llibres, 07
 Pàgines: 224
 ISBN: 978-84-942350-5-4
 Data de publicació: 27 de novembre 2014
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.