“Viento Sur” és el tercer treball discogràfic de Muerdo

Muerdo_Viento-Sur-Portada

“Viento Sur” (Kasba Music, 2016) és el tercer treball discogràfic de Muerdo, un projecte que no deixa de créixer i que en cinc anys de trajectòria ha transcendit dels petits cafès a les grans sales, així com del format acústic a una proposta més instrumentada.

Aquest àlbum ha estat gravat i produït al costat de Carlos Manzanares a El Tercero Estudios, i en ell Muerdo consolida el seu estil.

El disc ha estat interpretat per músics de primer ordre que ja havien treballat en “Flores entre el acero” i en “Tocando Tierra” (Jordi Mestres, Daniel Tejedor, Samuel Vidal …) i per noves incorporacions com el percussionista argentí Martín Bruhn .

Les noves cançons de Muerdo posen de manifest que, no en va, ha treballat colze a colze amb artistes com Aute, Amparo Sánchez, Pedro Guerra o Perota Chingo, i ha recorregut ja multitud de països recollint influències sonores. Si el 2013 va visitar Cuba, actuant al Museo Nacional de Bellas Artes de l’Havana, i el 2014 va viatjar a Itàlia, Argentina i Xile, aquest 2015 ha significat la confirmació internacional de la seva proposta, havent actuat a Colòmbia, Mèxic, França , Alemanya i, de nou, Itàlia, a més d’haver creuat Centreamèrica amb el projecte Terra Tour. Per això hi ha qui pensa que Muerdo representa aquesta baula existent entre la cançó d’autor i la world music.

Font: Kasba Music
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.