‘La Vida Rima’, nou disc de Projecte Mut

Els eivissencs Projecte Mut banda liderada per David Serra, juntament amb el músic i productor Joan Barbé, ha publicat el seu cinquè disc anomenat La Vida Rima (Música Global, 2017).

Un disc per descobrir la vida i que segons ells aquesta rima amb tot. Amb l’entorn, el dia i la nit, les hores i fins i tot el sol, l´aire i el mar. La vida rima amb ella mateixa.

12 cançons amb al·lusió a la vida, a l’art de viure, a fer que les coses del dia a dia acabin amb la millor harmonia possible.

´La Vida Rima´ (Música Global, 2017), ha estat enregistrat a Magrana Studios d’Eivissa sota la producció de Joan Barbé. Fidels al seu compromís amb la poesia des dels seus inicis, a més de composicions pròpies de la banda, dins aquest nou àlbum també hi trobarem poemes musicats dels escriptors Francesc Florit Nin (Menorca) i Marià Villangómez (Eivissa).

Projecte-Mut_La-vida-rima_Portada

Projecte Mut – La Vida Rima

 1. Pa
 2. Sé com
 3. Ses cares
 4. Amor a l’acte
 5. Si no és molt demanar
 6. Ball pagès
 7. Massa
 8. Vaixells
 9. Gin
 10. Dual
 11. Ara anam!
 12. Sonada d’en racó

Videoclip oficial de la cançó ‘Pa’, primer single del disc ‘La Vida Rima’ (Música Global, 2017).

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.