‘A vida o mort’, primer disc de Lady Witch

‘A vida o mort’ (Mésdemil, 2016) és el disc de debut de Lady Witch, una banda mallorquina més que prometedora liderada per Mònica López (guitarra i veu).

lady witch

Lady Witch neix l’estiu de 2015, quan Mònica López decideix tirar endavant un projecte professional i entra a gravar als Estudis Favela. El disc ‘A vida o mort’ l’enregistra ella mateixa amb algunes col·laboracions i durant els mesos posteriors s’estabilitza la banda per a tocar en directe, tant en format acústic com elèctric, amb Lluís Vivern (Boc, Llunàtiques, Eima) a la guitarra, Lluís Segura (Carumbau, Orquestra Simfònica de les Illes Balears, Ensmble ACA) a les percussions, Juanjo Tur (Ocults, Tomeu Penya, Jaume Compte) a la bateria i Robin Alba (Donovan, Anegats, Leonard Johnson) al baix. Amb aquesta banda s’inicia un viatge que començà a Esporles (Mallorca), seguirà a Eivissa i esperem que arribe molt més enllà!

Les set cançons que confomen aquest primer treball discogràfic fluctúen per estils com el rock americà, el pop o el folk. Segons la seua autora, “A vida o mort havia de ser un disc entre el pop i el rock i, finalment, podem dir que és un disc d’Amor, en majúscules”. El conformen sis cançons súmmament intimistes i delicades, i una versió plena de força de la popular “La ciutat de Nàpols”.

El disc és d’Amor per moltes coses, entre altres per la dedicació i voluntat que el Lluís Vivern hi ha abocat com a responsable musical de bateries i guitarres, la determinació del Fernando Campos al baix, i les hores i paciència del Michael Mesquida com a productor. Gràcies a ells tres, una idea inicial de Mònica López -una voràgine creativa d’un estiu qualsevol- ha pogut materialitzar-se en aquest xicotet gran disc. A tots ells s’hi sumaren la trompeta del Josep Castell i el violoncel de na Maria Lluïsa Quetgles. És així com l’estiu de 2015 aquests músics es tanquen als Estudis Favela del pintoresc barri de La Soledat de Palma. Un any després, el resultat el teniu a les vostres mans. Esperem que el gaudiu.

El disc es va presentar en acústic el dia 3 de setembre a Esporles (Mallorca). La primera presentació oficial del disc en format elèctric tindrà lloc el dia 30 de setembre a l’Auditori Cas Serres d’Eivissa.

Font: Mésdemil

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.