“La vida bonica”, avançament del nou disc dels Svaters

‘Simis’ (Médemil, 2016) és el nom del nou treball discogràfic de la banda d’Alcàsser Svaters. El disc que veurà la llum en breu és ple de lletres divertides i compromeses, amb uns ritmes que van de l’ska mes clàssic, al rock, passant pel reggae i acabant pels sons llatins com son la cúmbia o la salsa.

Segons el grup, aquest és un projecte que neix de la idea de tornar a fer un treball de què sentir-se satisfets personalment, a l’alçada del que en el seu moment va suposar “Berlangastyle”, disc que va obtenir una gran acollida i els va dur pels escenaris i festivals més importants del circuit.

‘Simis’ s’ha enregistrat i mesclat a Atòmic Studio, per Mark Dasousa.

Mentre esperem la sortida oficial del disc complet podem gaudir de l’avançament del que serà el primer senzill, ‘La vida bonica’.

Svaters_Simis_Portada

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.