‘Viatge a Mu’, nou disc de Cybee

El proper divendres 11 de març surt a la venda el nou treball discogràfic de Cybee, jove banda de Sant Feliu de Llobregat, el disc anomenat ‘Viatge a Mu’ (RGB Suports, 2016) arriba després de ‘Cybee’ (Autoedició, 2013) el seu àlbum de debut, prèviament el grup havia publicat ‘Tot aquest temps’ (Autoedició 2012), la seva primera maqueta.

Cybee_Viatge-a-mu_Portada

En paraules del grup:
“Abans, durant i després d’aquest nou àlbum, sempre hem pretès reflectir en ell una de les característiques que tenim els CyBee: consciència d’equip, de conjunt, de grup. No només els 4 membres, sinó també tota aquella gent que ens dóna suport, d’una manera o una altra, en aquest projecte o el que hem anomenat en aquest cas “Viatge”.
Mu, potser la paraula més extranya (després de CyBee), una porta oberta a la imaginació, als descobriments o a les emocions. Mu és el continent perdut on, juntament amb tothom qui vulgui sumar-s’hi, els CyBee viatgem quan volem expressar-nos mitjançant la música. Finalment, la nau no és altra que les pròpies cançons, influenciades per la música anglosaxona, però interpretades des del Mediterrani.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.