BreusGeneralRecordem

‘Viatge a Mu’, nou disc de Cybee

El proper divendres 11 de març surt a la venda el nou treball discogràfic de Cybee, jove banda de Sant Feliu de Llobregat, el disc anomenat ‘Viatge a Mu’ (RGB Suports, 2016) arriba després de ‘Cybee’ (Autoedició, 2013) el seu àlbum de debut, prèviament el grup havia publicat ‘Tot aquest temps’ (Autoedició 2012), la seva primera maqueta.

Cybee_Viatge-a-mu_Portada

En paraules del grup:
“Abans, durant i després d’aquest nou àlbum, sempre hem pretès reflectir en ell una de les característiques que tenim els CyBee: consciència d’equip, de conjunt, de grup. No només els 4 membres, sinó també tota aquella gent que ens dóna suport, d’una manera o una altra, en aquest projecte o el que hem anomenat en aquest cas “Viatge”.
Mu, potser la paraula més extranya (després de CyBee), una porta oberta a la imaginació, als descobriments o a les emocions. Mu és el continent perdut on, juntament amb tothom qui vulgui sumar-s’hi, els CyBee viatgem quan volem expressar-nos mitjançant la música. Finalment, la nau no és altra que les pròpies cançons, influenciades per la música anglosaxona, però interpretades des del Mediterrani.

Comments (1)

  1. […] Arriba el segon treball de la banda de Sant Feliu de Llobregat. Un disc on mostren com han madurat amb el temps. El seu pop rock sona sòlid i sense fisures, enèrgic i ballable. Música desenfadada que entra a la primera i que ben segur que sonarà a les millors radiofòrmules junt amb lletres que ens parlen de la quotidianitat des d'un punt de vista molt personal.  […]

Comment here