VerdCel2014: 10 anys del 1er disc

‘VerdCel2014: 10 anys del 1er disc’. Sota aquest títol celebrarà els deu anys de la seva primera publicació (EP ‘On està el lloc?’), a la qual han succeït quatre discs, sempre acompanyats d’il·lustracions, còmics, poesia i altres elements audiovisuals (curts, documentals, clips, etc.), i han estat portats a l’escenari amb la riquesa de llenguatges, per la qual VerdCel ha apostat i conreat d’ençà del seu començament: música, acció i videoprojeccions.

Una trajectòria que es vol celebrar d’una manera molt especial, posant èmfasi en la xifra rodona dels deu anys, compartint-ho amb totes i tots, i alhora proposant-se nous horitzons i objectius. Tres són les potes d’aquest gran projecte:

– VerdCel en 2014 publicarà un nou treball llarga durada; el 3 d’Abril s’estrenarà en directe a l’Auditori de Barcelona dins del festival BarnaSants. Tindrà una edició limitada en format gran, amb il·lustracions i un disseny molt acurat, i d’altra més extensa en un Cd més senzill, a banda de la distribució digital.

– Alhora enregistrarà dos concerts del renovat espectacle ‘Òrbites: Poetes i cançons’ (Espriu, Raimon, Ovidi, Pi de la Serra) en emplaçaments fonamentals de la seva singladura – Barcelona el 2 de febrer i Alcoi el 22 de març – per la seva edició posterior com a disc en directe.

– I finalment aquest 2014 suposarà l’elaboració i llançament d’un Documental que serà una representació del present i del que han suposat aquests anys, una mirada a través de moltes personalitats que han coincidit en el seu recorregut i que en parlaran, un aturar-se en el camí, mirar enrere per veure els fruits que ha anat deixant, i continuar endavant. Un dibuix d’aquesta prolífica trajectòria de la mà del realitzador Octavi Masià.

Des del dilluns 2 de desembre i fins el dissabte 11 de gener al migdia estarà obert el Verkami, el projecte de micromecenatge, per tirar endavant aquesta celebració.