VerdCel continua la celebració del 2014

VerdCel segueix la gira de concerts del seu darrer disc ‘Argilaga’ alhora que està immers amb la realització del Documental ‘Trajecte, la distància no és frontera’ i les mescles del que serà el seu primer disc en directe, un treball molt especial: ‘Òrbites, poetes i cançons’. Són els tres elements, tres potes d’aquesta celebració que és ‘VerdCel 2014’, deu anys del primer disc i gairebé quinze als escenaris.

VerdCel01

Aquesta tardor VerdCel continua la gira del seu nou treball ‘Argilaga’. De moment ha aterrat a Vila-real, Sant Vicent del Raspeig (Universitat d’Alacant), Teatre Olímpia d’Oliva i Vila de Gràcia. Alhora té a l’horitzó una passa important en la consecució d’un fita dins ‘VerdCel 2014’, el que està sent la celebració dels gairebé quinze anys sobre els escenaris i els deu del primer disc editat. La cita serà el proper dia 31 d’octubre al Centre Cultural Albareda del Poble Sec, Bcn (20h, entrada lliure, C/ Albareda 22-24. Poble Sec Barcelona).

Allà es realitzarà prèviament al concert, una xerrada i projecció d’un teaser del que serà el documental ‘VerdCel. Trajecte, la distància no és frontera’ que dirigeix Marc Cucurella. A hores d’ara s’està portant a terme el mateix. Es parlarà una mica de l’experiència d’estar realitzant-ho, del que està significant com a experiència humana i més enllà del propi projecte VerdCel; continguts que depassen la singularitat de la proposta, assolint temàtiques culturals, territorials, musicals, polítiques, etc. comunes. S’estrenarà en els propers mesos.

Acte seguit hi haurà una actuació molt especial de VerdCel amb banda completa elèctrica presentant aquestes cançons d”Argilaga’ i d’altres discos i versions.

Tres són els objectius a realitzar en aquest 2014 de commemoració. El disc d’estudi publicat i que gira actualment, ‘Argilaga’, aquest treball documental, i el disc en directe ‘Orbites, poetes i cançons’, en el qual s’està avançant en les mescles amb Valen Nieto, productor també dels seus dos darrers discos; aquest serà un disc molt especial pel seu contingut i formació musical, i el primer en directe de VerdCel.

Podeu ampliar aquesta informació a:
 www.verdcel.com
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.