VerdCel celebra 10 anys de l’edició del seu primer disc ‘PaisViatge’

Aquest any VerdCel celebra 10 anys de l’edició del seu primer disc, ‘PaisViatge’ (Cambra Records, 2006, )i ho fa amb un nou treball discogràfic anomenat ‘Estacions són cançons’ (Autoeditat). Aquest nou projecte de l’alcoià Alfons Olmo serà un disc un recopilatori que es podrà descarregar gratuïtament des del web de VerdCel (www.verdcel.com/estacions) a partir del 16 de març.

VerdCel treballa la Cançó de manera única, barrejant amb naturalitat influències modernes amb arrels mediterrànies. Una proposta de convicció interdisciplinària en la qual es té cura i es cuida fins al mínim detall tant el contingut (les cançons i la imatge) com el continent (l’edició dels treballs) i la seva presentació sobre l’escenari.

Estacions són cançons, serà un disc autoeditat amb una selecció dels temes més representatius de la seva trajectòria Un regal al públic que conté temes del seu debut i dels seus altres treballs d’estudi: Sàmara (Propaganda pel Fet!, 2008), Els dies del Saurí (Temps Record, 2012) i Argilaga (Temps Record, 2014). El treball vol ser un agraïment per aquesta dècada on ha trepitjat escenaris d’arreu dels Països Catalans, la resta de l’Estat i Europa.

El disc vindrà acompanyat del llançament de diversos videoclips de les cançons que inclou, creats per a l’ocasió de la mà de diversos realitzadors. La primera entrega és ‘La Font i l’excursionista’, amb la producció de Vercel, el vídeo ha anat a càrrec de Túbal Perales i Irene Chilet (MésdeMil), amb la interpretació de Carles Pedrola i va ser rodat a Benaguasil i Penyagolosa.

Verdcel_Estacions-son-cançons_Portada

Verdcel – La Font i l’exursionista

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.