Els valencians El Tío La Careta avancen un tema del seu nou disc

La banda valenciana El Tío La Careta ha avançat un tema del seu nou disc, la cançó escollida és ‘Desaparecerán’ que forma part de ‘Grita’ el seu segon disc que sortirà a la venda aquest pròxim mes de març 2018.

El-tio-la-careta
El Tío La Careta – Foto: Promocional del grup

‘Grita’ hi podrem trobar diferents ritmes, fusió de reggae, rock, ska i funky, aquest nou treball mostra la maduresa musical i experiència adquirida al llarg de tota la seva trajectòria. El disc es va enregistrar als estudis Atómic Studio sota la producció de Mark Dasousa. Les seves lletres parlen de l’actualitat i la realitat soci-política, sempre amb un missatge optimista i reivindicatiu.

El Tio La Careta ha participat en alguns dels festivals més prestigiosos d’Espanya durant 2016 i 2017 com a Viña Rock, Cabo de Plata, FRA, Festardor, i molts més…

Aquest 2018 continuen la gira de festivals amb la presentació del seu nou projecte ‘Grita’, el pròxim 3 de març comencen amb el seu primer concert al Rockafalles a València.

El Tío La Careta – Desaparecerán (Videoclip Oficial)

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.