Vador Lladó publica ‘El secret del vodka’

Després de l’èxit d’El secret del gintònic, ara Vador Lladó ens descobreix tots els secrets de la beguda de moda i ho fa amb El secret del vodka.

ElsecretdelvodkaDesprés de l’èxit del seu primer llibre gastronòmic, El secret del gintònic, el periodista aposta ara per la beguda que ha de desbancar el gintònic. Al llibre hi destaca tot allò que cal saber sobre aquesta beguda, des de les predileccions exquisides dels tsars russos fins als bars més moderns especialitzats en vodkes.

Hi trobem, també maridatges excepcionals, receptes sorprenents i anècdotes curioses. Un llibre ple de consells i suggeriments per elaborar còctels i conèixer els millors vodkes.

Xavier Sala i Martín, Gerard López, Lluís Canut, Peter Vives, Quim Monzó, Joan Laporta, Jaume Barberà, Raül Llimós, Julio Salinas, Màrius Carol, Albert Pla, Lucrecia, José Corbacho, Ferran Centelles, Sergi Arola i Joan Piqué també comparteixen amb els lectors d’aquest llibre la seva experiència amb el vodka.

Vador Lladó és periodista i presentador. Va ser guardonat amb el premi Ràdio Associació de Catalunya al millor professional de la ràdio i ja fa més de vint anys que es mou entre la ràdio, la televisió i la premsa. En l’àmbit literari, ha publicat el llibre d’entrevistes Menjar-se el món i, unint la seva passió pel món gastronòmic, El secret del gintònic.

Fitxa:
 Títol: EL SECRET DEL VODKA
 Autor: Vador Lladó
 Editorial: Ara Llibres
 Format: 16 x 23
 Presentació: Tapa dura
 Pàgines: 168

On trobar-ho?

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.