“Unexpected”, tercer disc d’ Adrian Levi

Adrian-Levi_Unexpected_Portada

“Unexpected”, és el tercer àlbum a la discografia del valencià Adrian Levi i suposa una sorpresa pels nous espais musicals que transita l’artista, alhora que confirma de forma definitiva el segell personal d’aquest autor. Sintetitzadors, percussions i ritmes programats, al costat de teclats i guitarres, s’erigeixen en elements essencials a l’hora de vertebrar el so d’unes composicions que reafirmen el seu inconfusible estil fent més atractiu si cap seu univers sonor.

Després del seu pas per bandes com Suidhe i Crow Jane, amb els quals va gravar “Contradiction” (Nevada Music, 2013), Adrian Levi va publicar el gener de 2016, “My Hidden Pockets” (Nevada Music, 2015) com a presentació del seu projecte en solitari. Una magnífica estrena amb nou cançons que conjuminaven un atractiu so i una maduresa compositiva inqüestionable. Nomès cal recordar “Dead kisses” i la molt escoltada “Make em smile” per donar una idea de la consistència d’aquest primer àlbum que es va situar a l’alt de les llistes de les millors propostes locals de l’any.

“Unexpected” destilen les conviccions d’un músic que té clar el missatge i la forma que el vol transmetre. El disc va sortir a la venda el passat 8 de febrer i la presentació oficial serà el 10 de març a les 22.45 h. a la Sala Russafa de València.

Adrian Levi – Red monsters (Video Lyric)

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.