`Un rellotge per cor´ de Peter Swanson

El passat 13 d’octubre va arribar en català la primera novel·la de Peter Swanson, anomenada `Un rellotge per cor´. Els drets de la mateixa ja han estat venuts per al cinema.

Rellotgexcor

Un thriller addictiu de ritme imparable. Una espiral de suspens asfixiant que et manté aferrat a la lectura fins al seu elèctric final. Enginyós com Hitchcock, clàssic com Chandler, irreverent com Tarantino, addictiu com Larsson

En George és el comptable d’una revista literària d’èxit, una feina perfecta per a algú amb interès per la literatura però cap talent literari. També és algú encara bojament enamorat del seu primer amor de joventut, la Liana, la noia que li va trencar el cor quan va fingir un suïcidi per esfumar-se de la universitat.

Per això, quan la Liana reapareix a la seva vida per demanar-li un favor, en George no sap negar-s’hi. Però no és un favor qualsevol: la Liana vol que torni, de part seva, el mig milió de dòlars que ella ha robat al seu examant, un magnat sense escrúpols que no vol els diners, només busca venjança. Una història de suspens que ens transportarà a l’interior del cor d’en George i a les mentides de la insaciable Liana. Un còctel Molotov que s’embolica sorprenentment pàgina a pàgina i que apunta a una tragèdia inevitable.

Peter Swanson (Massachusetts, EEUU) És llicenciat en literatura, educació i escriptura creativa. Els seus poemes, les seves històries i les seves ressenyes han estat publicats en diversos diaris com ara The Atlantic, Epoch, o Notre Dame Review. Un rellotge per cor és la seva primera novel·la.

Fitxa:
 Autor: Peter Swanson
 Títol: Un rellotge per cor
 Editorial: Amsterdam (Ara Llibres)
 ISBN: 978-84-15645-56-6
 Pàgines: 304 pàgines
 Data de publicació: 13 d’octubre de 2014
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.