‘Un poble de cançons’ el segon treball de Komfusió, arribarà aquest maig

komfusió_portada

Amb el títol “Un poble de cançons” (Mésdemil, 2015), Komfusió publicarà el proper mes de maig el seu segon treball discogràfic, un àlbum en format Llibre CD que inclourà poemes musicats d’autors com ara Vicent Andrés Estellés, Salvador Espriu o Miquel Martí i Pol, així com cançons originals composades pel grup.

Anteriorment el grup va publicar “Retrobem els orígens” (Mésdemil, 2012), el seu primer disc, un treball, farcit de versions i temes propis.

Komfusió neix de la fusió de dos grups de la Marina Baixa, Gatxull i Inseminació. La nova formació reprèn alguns temes d’aquestos grups, cançons d’altres bandes experimentades de la Marina Baixa com Òwix o Sant Gatxo, així com l’herència musical de cantautors valencians i catalans com ara Lluís Llach, Raimon o Ovidi Montllor.

Amb aquest nou treball el grup torna fidel al seu estil, però amb un treball més madur i segueixen reinventant velles cançons i n’adapten de noves cap a estils tan variats com el rock, el reggae, l’ska, el funk o la música llatina.

Com a primer avançament del disc ens arriba “Tot esperant Ulisses”, cançó amb lletra de Vicent Andrés Estellés.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.