Un cap de setmana ple de presentacions de nous discs

Tenim un cap de setmana ple de presentacions de nous treballs discogràfics, ahir van presentar el seu darrer disc Los Barrankillos amb “Animal” a la Sala Music Hall i Jordi Montañez amb “Anòxia” al Festival de Cançó Barnasants.

Avui li toca el torn a Meritxell Gené que presenta “Branques”, el seu nou i esperat treball. En aquest disc la cantautora ha musicat a 12 poetes d’arreu dels Països Catalans, units per una especial sinceritat i intensitat de viure, cants a la terra i l’amor.

Meritxell-Gené_Barnasants
Meritxell Gené – Foto: Arxiu de l’artista

Festival de Cançó Barnasants
 Avui dissabte 11 d'abril
 Centre Cultural Albareda, Barcelona
 20:00 h

Un altre grup que també presenta nou disc, en aquest cas el seu primer treball, són els Doctor Prats i ho fan amb “Patates amb Peix” a la Sala Faktoria d’Arts, de Terrassa. Aquest concert també dona el tret de sortida a la seva gira “Truca Tour”.

Doctor_Prats-Portada

Presentació "Patates amb Peix"
 Avui dissabte 11 d'abril
 Faktoria d'Arts, Terrassa
 21:30 h
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.