Txarango i “El cor de la terra”

“El cor de la terra” (Discmedi, 2017) és el nou disc de Txarango, aquest va sortir a la venda el passat 31 de març. Prèviament, al llarg de la setmana del 20 de març, cada dia, la banda va anar penjant dues cançons cada dia, una al matí una a la tarda.

El treball el formen 14 cançons i ha més de poder-lo adquirir a les plataformes digitals, l’han tornat a publicar lliurement a través de la seva pàgina web.

El grup ha volgut que la seva música serveixi per abraçar la feina de moltíssima gent que treballa en la construcció d’altres mons possibles, és per això que el grup ha escollit 14 col·lectius amics, un per a cada cançó, als qui els cediran el 50% dels drets que genera la seva música.

El primer videoclip del disc és de la cançó “Una lluna a l’aigua”, que forma part del tercer disc de Txarango “El Cor de la Terra”, dirigit per Mashup. Barcelona.

Txarango_El-cor-de-la-terra_Portada

Txarango / Una lluna a l’aigua
Discmedi, 2017

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.