Txarango aconsegueix dos discs d’or

Foto: Discmedi
Foto: Discmedi

Aquest dilluns 23 de març Discmedi ha fet lliurament al grup Txarango del guardó pels dels dos discs d’or assolits pel seus àlbums “Som*Riu” i “Benvinguts al llarg viatge” que respectivament, han superat les 20.000 unitats. El dos discos han assolit aquestes xifres recentment i pràcticament en les mateixes dates.

El grup ve de fer una gira per Mèxic, i abans d’emprendre’n una altra per Xina a principis de maig, actuarà a Les Borges Blanques el dia 28 de març, al País Valencià, a Madrid i el dia 28 d’abril al Fòrum de Barcelona dins del marc del Festival Telecogresca. A l’estiu els espera una gira que passarà per Alemanya, Bèlgica, l’estat espanyol, Portugal i Japó, entre altres països, així com diversos concerts al Principat.

Aquest èxit dels Txarango també es farà palès aquest dijous a la gala dels Premis Enderrock, on recolliran cinc dels principals guardons, tant de crítica com de públic: El Premi Enderrock de la Crítica al Millor Artista i els premis de votació popular per Millor Artista, Millor disc de Pop-Rock, Millor directe i Millor lletra de cançó per “Compta amb mi”.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.