‘Tuactes i rebomboris’, nou CD dels valencians Mox

Els valencians Mox presenten el tercer disc titulat ‘Tuactes i rebomboris’ (Mésdemil, 2015).

portada_tuactes_mox

Després de ‘Telacarregues… xato!’ (Autoedició, 2003) i ‘Palifonies’ (Autoedició, 2013), un disc on incorporaven la dolçaina i la veu de cant popular, passen del punk-rock melòdic, a la fusió d’estils populars tradicionals amb estils populars més actuals.

Tuactes i rebomboris (Mésdemil, 2015) és un disc que conté 8 cançons pròpies inspirades en diferents estils musicals populars tradicionals, arrelats al País Valencia i a altres terres. Estils populars com ara el cant de batre, el fandango, la tarantel·la, la jota o la dansà són passats pel filtre de Mox per convertir-se en alguna cosa nova, si es vol, en una evolució d’aquestos mateixos estils cap al rock i el pop; en definitiva, cap al moment present. El disc acaba amb una cançó extra, un Cant de batre genuí cantat per Pep Gimeno “Botifarra”.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.