De tu a tu presenta el seu primer treball discogràfic anomenat “Moments”

El passat 2 de desembre la banda de Terrassa De tu a tu, va presentar el seu primer treball discogràfic anomenat “Moments” (Microscopi, 2016). Un disc que conté diversos estils que van del Pop Rock, Funky, Reagge Swing o fins i tot Surf. Són dotze cançons, però a més dotze històries, dotze moments, dotze sentiments que porten al públic, el record d’un instant de la seva vida o el poder de la imaginació. Cançons sorgides a través dels sentiments i dels records, on aquesta banda ha plasmat en el seu primer treball d’estudi, les seves composicions.

Un disc que publica Microscopi i ha estat enregistrat a Aviram Estudi, on l’Albert Palomar ha realitzat l’edició i mescla d’aquest disc. Finalment, ha sigut a l’estudi de Catmastering Manresa, on el Juanjo Muñoz (gossos) ha donat cos a aquest disc amb la masterització. També podem trobar a l’interior d’aquest disc algunes col·laboracions conegudes com; Toni Corrales (Ebri Knight), Ramon Figueres (Doctor Prats), Roger Farré (gossos), Francesc Ribera “Titot” (Brams), Josep Martí “Pinyu”, Joan Ponce i l’actriu Mariona Ginès.

De tu a tu és un grup de músics compost per; Gerard Español a la guitarra i la veu. Joan Giralt a la guitarra i la veu. Oriol Piqué al Baix. Pau Oliva al teclat i finalment, Jordi Fàbregas a la bateria.

guia_libreto_DUPLICAT

De tu a tu / Moments
Microscopi, 2016

 1. D’Agost
 2. Segueix endavant
 3. Ara
 4. La Cita
 5. Quan toques el fons
 6. Silenci
 7. Vull estar amb tu
 8. Covards
 9. Jo vull decidir
 10. Prioritats
 11. Recordes
 12. Un petó
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.