‘Tu mateix’, nova cançó d’ATUPA

ATUPA ha presentat “Tu mateix”, una cançó que parla sobre esborrar els límits que ens imposen i els que ens autoimposem. És una cançó produïda pel productor argentí Axe Follin, relacionat amb Soda Estéreo, gravada als RW Estudis del barri del Carme de València i mesclada i masteritzada per l’equip de Pobla Mastering. El videoclip és obra de la productora audiovisual Contraplà de Montcada (València).

“Sempre hem fet el que hem volgut, tant a l’àmbit musical com vital. Estem cansats de què la gent ens critique per com vestim, per a qui estimem, per amb qui follem o pel que pensem. En este moment d’autocensura que vivim nosaltres ens baixem del carro i ens comprometem a ser nosaltres mateixa, sense importar que diran. Perquè ser honest i sincer és l’única forma de ser feliç.” Han declarat els membres del grup. “Estem avorrits de sentir cançons que no transmeten res i que no venen des de el cor. Que es preocupen més del missatge que de l’emoció, del target que del sentiment real. Des de tot això hem fet esta cançó.” ATUPA.

ATUPA – Tu mateix

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.