‘Trespuntzero’ el nou disc d’Els Pets

Avui surt a la venda Trespuntzero, el nou disc d’Els Pets per celebrar els seus 30 anys dalt dels escenaris.

Amb el nom de Trespuntzero, l’any 2.015 Els Pets van batejar la seva darrera gira per celebrar el trentè aniversari del grup. ‘Trespuntzero’ és un espectacle on la Banda de Constantí es reforça per primer cop i de manera estable per una secció de corda i vent: La Gran Orquestra Petita. Amb aquesta secció reduïda el grup vol defugir molt conscientment de lectures en clau simfònica per anar a buscar nous colors musicals que embolcallin les cançons de sempre i alguna d’obligada.

L’ èxit de públic i critica, i sobretot la satisfacció personal i col·lectiva d’un projecte que dona la volta a cançons que han marcat el camí del grup en tota la seva trajectòria i inclús en cançons de recent creació, va ser el motiu principal per portar a l’estudi aquests arranjaments i aquestes interpretacions, i posar-les a disposició de la gent més propera al grup, que l’ha anat seguint durant tots aquests anys o que s’hi ha acostat recentment, oferint-les en un format únic i exclusiu.

Els-Pets_Trespuntzero_Portada

Cançons:

1.    Sortiràs al carrer
2.    No n’hi ha prou amb estimar-se molt
3.    A batzegades
4.    Agost
5.    Soroll
6.    Blue tack
7.    Com anar al cel i tornar
8.    Dissabte
9.    Calaixos que no obriré
10.   Por
11.   Feliç
12.   El que val la pena de veritat

La direcció musical i els arranjaments han estat a càrrec de Joan Pau Chaves. El disc es va enregistrar en una primera fase a l’Auditori de Girona el dia 5 d’Octubre del 2015, per acabar-lo i mesclar-lo als Estudis 44.1, de la ma de Carles Xirgu.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.