Tres Guitarras para el Autismo

Tres_Guitarras_Autismo

Tres Guitarras para el Autismo (Kasba Music, 2015), l’ha produït el guitarrista Manuel Hernández, és un doble CD amb 33 cançons on hi han participat més de 100 col·laboradors.

L’edició d’aquest disc té una doble finalitat: d’una banda conscienciar i sensibilitzar la societat a través de la música dels problemes que pateixen les persones que conviuen dia a dia amb l’autisme i, d’altra banda , recaptar fons per a un total de 12 associacions i fundacions adscrites. Gran part dels drets d’autor i royaltys d’aquest treball aniran destinats al suport dels diferents projectes de les següents entitats beneficiàries:

AMPA C.E.E Francesc Bellapart (Sabadell), Asdent (Asociación de la enfermedad de Dent) (Barcelona), Asociación síndrome de down Sevilla y provincia, Centro Seta, Autismo Toledo, Asociación autismo Córdoba, Fundación síndrome de down (Madrid), Fundación Adapta (Paterna), Fundación Aucavi (Madrid), Comunicart (Badalona), Viu autisme (Girona), Amics d´en Biel (Barcelona).

El CD es pot adquirir a través d’aquestes associacions, per internet o en els punts de venda habituals. També estarà disponible a les diferents plataformes digitals.

El proper 11 d’abril al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, l’associació Viu Autisme, ha organitzat un concert solidari.

Més informació a:
 www.tresguitarrasparaelautismo.com
 Twitter: @3G4Autismo
 Facebook: 3guitarrasparaelautismo
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.