Trast “Diari de Matinada”

`Diari de Matinada´ (Discmedi, 2014) és el primer disc de Trast.

Trast son un grup festiu nascut a la comarca del Baix Llobregat amb més de 70 concerts a les seves, el grup és format per Albert Martí, Veu i guitarra, Laura Pagès, Veu, Ferran Ollé, Guitarra i cors, Gerard Martí, Baix i cors, Aleix Comas, Bateria, Nil Boladeras, Saxo, Caterina Gómez, Trombó, Sergi Torrecillas, Teclats i acordió, David L. Morcuende, Backliner.

Ara ens presenten el seu primer disc `Diari de Matinada´ un CD de sonoritats festives a cavall entre el mestissatge i el pop-rock, que beu d’aquesta nova manera d’entendre la fusió de ritmes ballables sense perdre contundència en el missatge. 12 cançons amb lletres quotidianes i reflexives dins de la seva experiència vital, amb un punt de compromís i de reivindicació d’un futur millor, al disc hi trobem les col•laboracions de La Pegatina, La Raíz, Strombers i Bongo Botrako.

La presentació oficial es va fer a les 12:00 del migdia del  27 de maig de 2015, a partir d’aquell mateix moment el disc es trobà en descàrrega gratuïta mitjançant la seva web www.trastmusica.com .

DiarideMatinada

Trast / Diari de Matinada
Discmedi, 2014

1. Promeses de Matinada
2. Mi teatro de Cartrón
3. De Nit (feat La Raíz)
4. Un Nou Paradís
5. Obrim els Ulls (feat. La Pegatina)
6. Sol i Lluna
7. Vull Ser Feliç
8. Tot i Res
9. Ho Volem Tot (feat. Strombers)
10. No Miramos Atrás
11. Les Rambles
12. Quan és Pon el Sol