Trapezi 2014 Fira del Circ de Catalunya

Torna ‘Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya’ en la seva 18ª edició, que tindrà lloc del 8 a l’11 de maig de 2014 a diferents espais de la ciutat de Reus.

Trapezi2014

Places, carrers, teatres i carpes de la capital del Baix Camp acollirà durant 4 dies un total de 36 companyies que realitzaran més de 80 representacions. Artistes procedents de França, Bèlgica, Canadà, Suècia,Eslovàquia, Itàlia, Marroc, Argentina, Brasil, Xile, Espanya i Catalunya presentaran les seves produccions més actuals (tots els muntatges són de recent creació)centrades en diferents tècniques i disciplines i que destaquen per la transversalitat de llenguatges.

En aquesta edició la Fira té dos objectius estratègics clars: la internacionalització del circ de factoria catalana i el reforç a l’àmbit professional de la fira.

Web: www.trapezi.cat

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.