“Si tothom calla ” cançó avançament del nou disc de Gertrudis

GERTRUDIS PUBLICA “SI TOTHOM CALLA” UN CLAM A LES LLIBERTATS, QUE SUPOSA L’AVANÇAMENT DEL SEU ESPERAT NOU DISC, QUE ES PUBLICARÀ A FINALS D’ANY.

“Si tothom calla” (Promo Arts Music) és la cançó triada per Gertrudis que comença a desgranar el seu nou disc d’estudi. Una cançó que amb una sola escolta ja sona a himne, que ha produït Roger Rodés (Macaco, Estopa) i que compta amb les col·laboracions de la cantant barcelonina Suu i la rapera valenciana Jazzwoman.

“Si tothom calla” és un crit motivador per a tots aquells individus, associacions o grups de persones que lluiten per una causa i que encoratgen el seu entorn perquè la força del col·lectiu els ajudi a aconseguir els objectius.

La cançó compta amb les col·laboracions de la cantautora catalana Suu i la rapera valenciana JazzWoman dues de les veus femenines amb més projecció del moment a casa nostra. En aquesta cançó els Gertrudis incorporen la música electrònica d’una manera desacomplexada, explorant la música pop festiva i portant-la a noves sonoritats.

La música, la protesta i l’art urbà solen anar de la mà. És per aquesta raó, que Gertrudis ha encarregat el disseny de la portada d’aquest single tan important al grafiter Alberto León.

Aquest artista especialista en l’ús del llenguatge del grafiti, els stencils i el collage, ha creat l’obra original de manera permanent a un mur de La Garriga, que reforça la proclama de la cançó en el context del carrer, que és on el poble lliure les seves batalles.

(Font: Gertrudis)

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.