Totes les parelles ho fan – Teatre Gaudí

REDACCIÓ | 29/07/2013

El proper 21 d’agost i després de triomfar amb una de les comèdies amb més èxit de la temporada, “Tu digues que l’estimes”, la companyia Apunta Teatre torna al Teatre Gaudí amb “Totes les parelles ho fan”.
La recomanació d’aquesta setmana és “Totes les parelles ho fan”, i la podeu veure en horari de dimecres a diumenge a les 20:30 h.


Sinopsi

Un dia… l’Eva, una jove actriu que segueix buscant la seva oportunitat, s’adona que la seva vida, personal i professional s’ha estancat, i decideix fer la maleta i deixar-ho tot.
Un dia… el Víctor, un alt càrrec d’una empresa que dedica més temps al seu treball que a la seva parella, s’adona que l’Eva ha fet la maleta i l’ha deixat.
Un dia… l’Angel, un professor de Ioga, sà, optimista, tranquil però amb problemes de comunicació amb el sexe femení, lloga una habitació a una jove actriu que ha fet la maleta i ho ha deixat tot.
Un dia… la Maria, una cambrera de nit especialista en arts marcials creu descobrir que la seva millor amiga, que ha fet la maleta i ho ha deixat tot, ha entrat en una secta seduïda per un suposat gurú del ioga.
Aquest és el punt de partida de ‘Totes les parelles ho fan” una comèdia molt divertida on quatre personatges molt diferents viuran un munt d’embolics per acabar descobrint que el problema avui dia, en una ciutat com Barcelona, no és que no parlem, és que no ens escoltem.

Repartiment:
Sílvia Forns (Eva) – Ramon Godino (Àngel) – Laura Sancho (Maria) – Raül Tortosa (Víctor) – Carme Contreras (Veu en off mare).

Més informació: Teatre Gaudí