‘Totes les cançons parlen de tu’ és la primera novel·la de Xavi Sarrià, cantant d’Obrint Pas

‘Totes les cançons parlen de tu’ (Sembra Llibres, 2014) és la primera novel·la de Xavi Sarrià, cantant d’Obrint Pas. Aquesta no és la seva primera irrupció a la literatura, ja que s’havia estrenat amb el recull de relats ‘Històries del Paradís’ (Bromera, 2008).

Llibre_Xavi_Sarria

En aquesta novel·la l’autor ens submergeix a la València dels anys noranta, una època en què es van viure les batalles socials, culturals i polítiques que en bona part expliquen la societat d’ avui.

Una història d’amor, d’odi i de revolta que ens atrapa dins la teranyina afectiva dels seus protagonistes, per parlar-nos de les vivències i absències que ens han fet qui som.

Quan l’Ivan torna a València per enfrontar-se a les seues ombres, recorda els dies d’aquell 1992 que li van canviar la vida. Els blocs de pisos entre descampats, recreatius i alqueries abandonades. Els amics del barri marcats per les frustracions de les seues biografies. L’estètica i el llenguatge que usaven com a cuirassa. Les cançons gravades en cassets on es refugiaven. L’espiral de violència que els arrossegava cap a un oceà d’incerteses. Les famílies que patien els seus propis naufragis. El fràgil equilibri que es va trencar amb la mort inesperada.

Xavi Sarrià va néixer a Barcelona l’any 1977, tot i que viu a València des de ben jove. És llicenciat en Filologia Catalana, durant vint anys ha estat lletrista i cantant del grup Obrint Pas. L’any 2008 va publicar el recull de contes  ‘Històries del Paradís’ (Bromera, 2008).

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.