Tornen Gossos amb el seu nou disc “Zenit”

Ahir 16 de setembre va sortir a la llum ‘Zenit’ (Música Global, 2016), el nou àlbum dels manresans Gossos, treball que simbolitza la culminació d’una carrera musical amb la combinació perfecta de totes les seves etapes dins un sol disc.

14 cançons plenes de llum que pretenen explicar què és el “Zenit”: el punt més alt de la seva vida i la seva carrera i que en el dia de la seva estrena s´ha col.locat de bon matí al número 2 de l´Itunes.

Des d´aquest Zenit els Gossos asseguren veure la vida amb certa distància i optimisme i amb ganes de caminar cap a l’altra cara del camí.

Amb col·laboracions de luxe com Alguer Miquel de Txarango o Judit Neddermann, ‘Zenit’ està cridat a ser un dels discs de l´any.

 

Portada del disc
Portada del disc ‘Zenit’ – Gossos

Gossos / Zenit
Any: 2016
Discogràfica: Música Global

 1. Voldria dir-te
 2. Pluja d’estrelles
 3. Un nou present
 4. Com abans
 5. Comença tot
 6. La porta oberta
 7. Som iguals
 8. Amunt i avall
 9. Contacte
 10. La llum que portes dins
 11. Si torno a néixer
 12. Desitjo
 13. Tots cinc
 14. Zenit

Gossos / Zenit

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.