‘Tornar a ser u’ és el tercer disc de LA IAIA

‘Tornar a ser u’ (autoeditat, 2017), és el tercer i nou disc del trio de Vic LA IAIA, format per Ernest Crusats, Jordi Casadesús i Jordi Torrents. Un treball on gerros, balcons i simples números actuen com metàfores de les mateixes tensions generacionals que, en temps passats i també convulsos, ens van sucumbir amb chichoneres, setens cels i nines de porcellana.

Ens trobem davant 10 cançons en primera persona que reflecteixen, de vegades des d’enfocaments estilístics naïf, la perplexitat vital davant de moments que són determinats pel futur personal i col·lectiu. El disc ha estat enregistrat i produït per LA IAIA, mesclat per Paco Loco a El Puerto de Santa María, Cádiz i masteritzat per Victor García als estudis Ultramarinos Mastering a Barcelona.

La-Iaia_Tornar-a-ser-u

LA IAIA | Tornar a ser u

  1. No sé què fer amb la meva vida
  2. He après a aparellar-me els mitjons
  3. La millor flor del balcó
  4. Dissabtes bons
  5. Un i mig
  6. Mariona
  7. Clar! Clar! Clar!
  8. 3/24
  9. Soc un gerro ple d’aigua
  10. Casa no és casa

El primer videoclip del disc pertany a la cançó ‘Un i mig’, es tracta d’una animació realitzada per Olga Capdevila, il·lustradora i directora d’art i Maliboo, l’estudi d’animació dirigit per David Borrull.

LA IAIA – Un i mig

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.