Torna el Phonofestival aquest 16 de juliol

Aquest dissabte 16 de juliol torna el Phonofestival, a partir de les 21:00 l’Auditori Marc Grau de Gavà acollirà aquesta nova edició del festival combina la proposta de grups de música local amb l’actuació d’un cap de cartell que en aquesta edició serà LA M.O.DA.

El Phonofestival es una iniciativa de l’Ajuntament de Gavà, que permet promocionar els grups del municipi de Gavà per on passen bandes de l’escena local i bandes de nivell estatal.

En aquesta edició les bandes locals que participen són: The Mowers, Flames at Sunrise y Iceberg, com a cap de cartell actuarà La M.O.D.A. “La Maravillosa Orquesta de l’Alcohol”.

phonofestival

El Phonofestival és un festival de la ciutat de Gavà, amb projecció comarcal, que es fa en un entorn molt adequat i acollidor com és l’Auditori Marc Grau.

Un festival de música on des del 2005 hi han passat més de 60 bandes. S’hi combinen concerts de grups amateurs, grups semiprofessionals i grups professionals, amb algun cap de cartell de l’escena nacional. Al llarg dels anys a permès donar a conèixer moltes bandes locals i alhora a permès a les bandes locals tocar amb caps de cartell de referència. En els darrers anys, hi ha hagut una parada en la realització d’aquest festival, però enguany reprèn la seva projecció, amb voluntat de tornar a ser un referent comarcal.

El festival està organitzat per l’Ajuntament de Gavà, amb la col·laboració de la comissió de música de joventut. La participació dels grups de musica locals amb el disseny del festival també és molt important, i a través d’aquesta comissió de treball es preparen els aspectes pràctics del festival.

Més de 10.000 persones ja han gaudit dels concerts del Phonofestival des de l’any 2005. L’evolució en l’assistència ha estat una constant. La definició i delimitació dels estils musicals en els seus orígens va permetre diferenciar dos estils de música. El mercat però ha anat canviant i l’adaptació als nous temps i noves tendències a portat a concentrar el festival en un únic dia.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.