RecomanemRecordem

Torna el Paupaterres a Tàrrega en la seva 17ena edició

Torna el Paupaterres a Tàrrega, l’altaveu d’estiu més important de les Terres de Ponent, la capital de l’Urgell es convertirà en l’epicentre musical el cap de setmana del 4 i 5 de Juliol.

paupaterres

Aquesta 17ena edició acostarà al gran públic les principals propostes dels sons d’arrel tradicional i els nous corrents de fusió, en un any en el qual el mestissatge musical serà més intens que mai.

Muchachito y sus Compadres, El Petit de Cal Eril, La Iaia, Pepet i Marieta, Vendetta, Itaca Band, Painomi, Mr. Freak Ska, Meritxell Gené i Jordi Gasión, junt amb companyies d’arts escèniques com la Cia Filigrana i els PuntMoc són els artistes que configuren el cartell d’aquesta edició del 2014.

PaupaKids
Continua amb l’aposta encetada a l’edició anterior i es potencia la participació dels més petits, el dissabte a les 20:00, hi ha l’espectacle infantil de circ amb la Cia. Filigrana.

PaupaSopar
Sopar Multicultural Paupaterres, Mercat d’artesania i mostra gastronòmica
Al sopar del Paupaterres es podrà degustar una gran varietat de productes artesanals com, pizzes, kebabs, creps, Carns a la brasa, hamburgueses, coques de recapte, embotits, etc. A més, també es podrà passejar per la nova zona del mercat d’artesania ubicat just un l’entrada del Festival.

PauPaArts
Les arts escèniques són un tret distintiu del festival Paupaterres, entre actuació i actuació dels grups de música hi tenen cabuda les arts escèniques, enguany hi participaran els PuntMoc amb el seu humor gestual i els Cia. Filigrana amb els seus entremessos de circ.

Comment here