Torna Brighton 64 amb “El tren de la bruja”

El nou disc de Brighton 64 porta per nom “El tren de la bruja” (Bcore Disc, 2017). Ens trobem davant un treball molt diferent del que ens tenia acostumats, tant en l’època llegendària dels 80 com en aquesta sorprenent segona joventut que està vivint la banda des de la seva reunió en 2011.

“El tren de la bruja”, és un disc doble que conté 20 cançons en les quals el grup barceloní ha pogut donar regna solta a un cabal de creativitat inaudit en una banda amb més 30 anys de carrera a l’esquena. En segon lloc, les lletres del tren de la bruixa prenen com a fil conductor un relat exclusiu del prestigiós escriptor Carlos Zanón, que ha treballat braç a braç amb els germans Albert i Ricky Gil per donar forma a un àlbum que es converteix així en una esplèndida combinació de música pop i literatura que té pocs precedents al nostre país. La sòlida aportació del teclista Jordi Fontich, el bateria Eric Herrera i el baixista Pablo Jiménez, al costat de les aparicions estel·lars de Kurt Baker i Rachel Playfair, la poderosa producció de Santi Garcia i l’extraordinari artwork d’Adrià Marquès converteixen “El tren de la bruixa” en una obra repleta de detalls inesperats.

BC315

Brighton 64 | El tren de la bruja (Bcore Disc, 2017)

 1. Reacciones
 2. Maldición
 3. Mi mierda naranja
 4. El tren de la bruja
 5. Que Garfio mate a Peter Pan
 6. El mundo no es para mí
 7. Elwood & Jake
 8. Vent que bufa al meu favor
 9. El poster de Samantha Fox
 10. ¿Quién mató al gato?
 11. Chica 10
 12. Ensayar es de cobardes
 13. Duelo al sol
 14. Despertar de un sueño
 15. Antes de la tormenta
 16. El agua de los floreros
 17. Corre un rumor
 18. Todo es lo mismo, nada es igual
 19. La lluna ens acompanya
 20. Cadena de transmisión
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.