Toca’t el nas – Trenkaband & Kumbes

Oriol-Canals

Videoclip de Trenkaband & Kumbes en homenatge a l’Oriol Canals (1975-2014), educador, músic i animador infantil barceloní, també era conegut com a Oriol Foll en la faceta de cantautor i membre del grup de música Kumbes del Mambo, entre altres conjunts. Va morir el 27 de desembre del 2014 en un accident de motocicleta durant el seu viatge de noces a Indonèsia.

“I et truquen i et diuen que ja no hi és. Que ens ha deixat. Que la seva darrera bestiesa ha estat desaparèixer fondre’s, que ha marxat d’aquest planeta per continuar les seves actuacions en algun altre.

I quan tanques els ulls et travessen les seves cançons, l’Esperant, la Llagrimeta o les versions dels Esquirols, dels temes de Lluís Llach… I et preguntes què faran ara tots els nens i nenes que no el coneixeran mai, que no podran viure els seus espectacles, el seu ‘savoir faire’ amb els més petits.

Per això ara quan plorem ens haurem de fer fotre, perquè ja no quedarà ningú per resoldre-ho. Gràcies, amic! I que tinguis sort allà on siguis, i és clar, guardarem les teves cançons ben endins”.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.