‘Terra Negra’ segon treball de La Soul Machine

La Soul Machine és una banda de soul, funky i rhythm’n’blues de referència a Catalunya. Des de Falset (Priorat) tenen 15 anys d’experiència portant als escenaris els grans èxits de la música negra.

Terra_Negra-LSM-Portada

L’any 2010 presenten el seu primer disc, ‘Soul.cat’, un recull de 10 temes, una mostra de la música que ha acompanyat a la banda i al seu públic durant l’última dècada, en que la formació ha anat consolidant una base musical, un groove i un extens repertori de grans clàssics del soul, funky i rythm’n’blues, amb un toc custom.

‘Terra negra’ és el segon treball de la banda. I aquesta vegada s’han decidit a enregistrar temes propis en català. La Soul Machine està disposada a fer-se sentir, sense renunciar a l’estil i l’energia que els ha dut fins on son, però aquest cop amb veu pròpia.

El títol del nou disc no ha estat escollit a l’atzar. ‘Terra negra’ integra tres conceptes importants per a la banda: la música negra, la terra negra del Priorat (a causa de la llicorella) i els vins negres. L’objectiu es traslladar aquest caràcter al nou disc de música negra feta per gent del Priorat.

Aquest disc, editat per RGB Suports ha estat enregistrat als estudis Nación Funk i produït per Lalo Lopez i Miquelito Superstar membres de la Fundación Tony Manero, i és un regal especial per als seguidors de la Soul Machine i per a tots aquells que busquen en la música sentiment, emoció i ànima, tot reivindicant un gènere que segueix viu i que ens arriba, de forma renovada, amb una formació sòlida, potent i càlida.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.